SHARE

Доста глупости се изказаха от всевъзможни посоки относно темата с терористите, бежанците, сигурността и границата. Бежанци ли са, емигранти, или както ги наричат на изток от Пловдив – имигранти ли са, натрапници ли са, пришълци ли са, ислямисти ли са или са семейства в беда? Дрън-дрън ярина! Да сме ги интегрирали, да сме ги връщали, да сме вдигали огради, да сме ги покръстили, въпреки че са друг биологичен вид, да сме им дадяли работа и пари, да сме ги пратили на Меркел да си дундурка тя… Леко ми се повдига от всеобщото умствено безсилие, само докато обобщавам отгоре-отгоре всичко, което облъчи народа.

И никой, нито един не прояви нужното мъжество и прозорливост, дори да се доближи до истинското решение на проблема. А не глупости като да се молим на Турция да не ни ги праща, да ни помагала Европа. Ние сме горда нация и можем сами с размаха на своето ДНК да решим въпроса. Просто трябва да направим атомна бомба.

Разбира се, заради пропагандата и репресията срещу истината очаквам някой да се подиграе и да не приеме насериозно това, което ще кажа. Но вярвам, че истински мислещите хора ще си отворят очите и ще пренебрегнат страхливците, които не смеят да кажат нещата такива, каквито са, и се съобразяват с всички ония, които обичат да пищят. Някой пък високомерно ще рече, че не било просто и не може. Глупости! Нужна е воля, железен юмрук и инстинкт за самосъхранение.

Как?

Ние сме ядрена сила, кой каквото ще да говори. Остана ни един ядрен реактор от неосъщественото Белене, който се гласим да го дадем на американците!

Как ще им го дадем на тия, дето на вързано куче хляб не могат да дадат, бе?! Дето ще си изберат тоя кретен Тръмп, който иска да се пази от мексиканците с 1000 мили стена. Тръмпанар! Вместо да си ползва атомните бомби и за 10 минути да превърне Мексико в най-мирната страна в света, а не място, където на ден стават по 2 000 убийства и всяко дете работи муле за кокaин и хераин! (Запазен е оригиналният  правопис. – б.ред.)

Ще си ползваме ядрения реактор. Ще си върнем ядрените физици, дето ги пратихме на ЦЕРН, за да го пренастроят да не върти ток, а да прави бомби. В оня безсмислен колайдер ни изтекоха мозъците на науката. Да блъскат бозони, кварки и всякакви такива безполезни дребни неща, вместо да си използваме потенциала и да сме истински независима и суверенна ядрена сила!

Само ядреното оръжие осигурява мир. Също както тежкият шамар осигурява спокойствие на татко вкъщи!

Безопасно ли е?

Това е безумен въпрос. Атомните бомби са атомни бомби, за да бъдат опасни. Стига сме поддържали България беззъба и мекушава! Как с безопасното ще осигуриш ред?!

Приказките за безопасност относно ядреното оръжие ги говорят едни прегръщачи на дървета. Дето обичат да си взимат химикали от мексиканците и афганистанците, да се държат за ръце и да ми пеят Битълс. Ама с Битълс и храсти как ще опазиш родината, бе, мискинин! Атомната бомба е единственото средство да компенсираме факта, че голяма част от населението има твърдостта на много блудкав катък.

Как ще ги ползваме?

Моето предложение е да пуснем една бомба на границата с Турция, откъдето най-много минават. Така ще покажем, че не блъфираме, а и в тоя район после няма да може да минават дълго време. Все пак тия, дори да са различен вид, не са хлебарки и не могат да го оцелеят това.

Но като цяло идеята е да знаят, че не си поплюваме и да заобикалят. Ако турците ни заплашат и те с ядрена бомба, ще ги заплашим, че наред с цигарите за кюрдите ще им пратим и на тях няколко бомби да си имат.

Какво ще ни донесе ядреното оръжие?

Независимост. Уважение. Може би и нови територии, които очевидно по-слабите ни съседки ще си ни ги върнат, за да не се налага да ги подсетим с някоя друга топла гъба до небето.

Смятате ли, че щяхме да стигнем до ситуацията американците да си предупреждават гурбетчиите да не ходят на Плиска заради заплаха от тероризъм, ако имахме атомна бомба, м? Не, щяха да кажат: „Возете си се на 76, щото ако нещо стане, българите имат бомби. И си продупчете билет, че заради гратисчиите ще го вдигат от 1 лев на 1 долар!“

Инвестицията в създаването и поддръжката на ядрен арсенал си заслужава, защото е възвръщаема. Също като на Северна Корея, и на нас ще ни дават пари за правото да ни бъдат съседи.

Българи, знайте, че който застане срещу тая идея е платен чуждопоклонник, който иска да прикрепи родината към орбитата на влияние на друга държава. И след бежанците, утре ще ни кажат да приемем малария и холера. И няма да имаме как да откажем. Ако нямаме бомба.

SHARE
Самуил Петканов има широкоспектърна експертиза по истински важните въпроси. Винаги казва нещата с истинските им имена, не говори празни приказки и през живота си не е използвал нито едно клише. Иска да живее в телевизора и да се изказва по всички теми.