SHARE

Неприкрито русофилските и прокремълски парламентарни групи в парламента в момента са 5 от общо 7. Общият брой на народните им представители е 110.

Парламентарна група „БСП лява България“ – 38 народни представители

Парламентарна група „Движение за права и свободи“ – 30 народни представители

Парламентарна група „Патриотичен фронт“ – 17 народни представители

Парламентарна група „Български демократичен център – Народен съюз“ – 14 народни представители

Парламентарна група „АБВ“ – 11 народни представители
Парламентарна група на партия АТАКА – 11 народни представители.

Ако към тях добавим и 84-те депутати от ГЕРБ, чийто председател каза наскоро, че „винаги съм твърдял, че исторически няма как България да бъде нападната от страна на Русия“, цифрата ще стане плашеща (194 от общо 240). Но засега приемаме, че историята не е силната страна на Бойко Борисов, понеже България е била нападана 2 пъти от Русия, един път по време на Първата световна война, а втория път през 1944 г., като след това назначава болшевишко правителство подчинено пряко на Москва, избива елита на нацията и управлява страната 45 години, засега смятаме, че имаме само 110 национални предатели прикрити зад имунитета на народни представители, понеже национален предател е този, който поставя интересите на друга страна пред своята и умишлено работи срещу ЕС и НАТО, част от които е Република България.

Ще попитате какво правят службите ни и защо не се противопоставят на всичко това? И аз това се питам, но единствената информация, която намирам в нета, е че ДАНС следи някакъв руски социолог на име Сергей Баранов, който пишел за „вътрешна дестабилизация, идване на власт на приятелски сили, излизане от НАТО и ЕС заедно с Гърция“. Но за депутатите в парламента не намирам нищо. Но все пак 5 от 7 парламентарни групи са твърде голяма част, която влияе на националната ни сигурност. И колкото и да се правим, че всичко това не съществува, то съществува. Седи на парламентарните банки, гласува и кове бъдещето ни. Нашето Евразийско бъдеще.