SHARE

Началникът на НСО генерал-лейтенант Ангел Антонов е известен сред подчинените си служители със страстта си към лова. Всяка събота и неделя, а понякога и през работните дни в седмицата ген. Антонов се отдава на хобито си.

И за да му бъде всички подръка, е решил да се възползва от служебния пост, който заема, като натовари и Националната служба за охрана в практикуването на хобито си, научихме от източници на „Терминал 3“.

На снимките виждате трите ловни кучета на генерала, настанени в импровизиран кучкарник на територията на службата на бул. “Черни връх” 43. Ежедневните грижи по тяхното изхранване са поверени на двамата градинари, служители на НСО, които отговарят за поддръжката на района.

Сигурно си мислите, че ген. Антонов закупува от специализирани магазини храната за ловните си кучета. Защо, при положение че НСО разполага със стол за служителите си. И съответно храната от стола отговаря на високите изисквания за изхранването на трите ловни кучета. Не ни е известно някога ген. Антонов да е заплащал за тази храна.

Сигурно се чудите и как ген. Антонов транспортира кучетата по време на ловните си излети. При толкова служебни автомобили НСО може да осигури поне един в помощ на началника си. Наското по разпореждане на Антонов от осигуряващите тренировъчния център на НСО в село Доброславци е взет джип „Рейдж Роувър“, в който кучетата се чувствали добре при придвижването си от района на НСО до ловните полета из цяла България.

Така се подготвя НСО за сериозните задачи, които стоят пред службата по време на предстоящото европредседателство – отглеждайки кучетата на своя началник за сметка на службата, разбира се!

SHARE
Смислен прочит на събитията, които имат значение.