SHARE

Двама от най-великите актьори на нашето време срещат гиганта на киноиндустрията: Мерил Стрийп, Том Ханкс и Стивън Спилбърг обединяват талантите си в последния си проект, пишат от блога Immortal Beauties.

Ханкс и Стрийп ще бъдат заедно на снимачната площадка за пръв път.

Неслучайно те са двама от най-обичаните актьори в Холивуд, с общо 25 номинации „Оскар“. Том ни накара да се влюбим в него с превъплъщението си в бавноразвиващия се, но сладък Форест Гъмп през далечната  1994; Мерил е смятана за една от най-великите актриси в историята с 3 спечелени оскара и 20 номинации.

В драмата, режисирана от Стивън Спилбърг, Ханкс играе легендарния бивш редактор на Washington Post Бен Брадли, докато Стрийп влиза в ролята на издателя на Washington Post Катерин Кей Греъм, първата жена – издател в страната.

Базирана на истински събития, историята се върти около битката на вестника да публикува известните Pentagon Papers, които изобличават как правителството в САЩ тайно засилва офанзивата си във войната във Виетнам.

В първата си съвместна сцена на екран Стрийп и Ханкс вземат участие в протест пред Columbia University в западен Манхатън.

Филмът ще се появи на екран на 12 януари 2018 г.

SHARE
Смислен прочит на събитията, които имат значение.