Годината на Джипката, според китайския календар, в 40 карикатури

SHARE

Всичко започна с поредното Бойкоявление. Главатар-премиерът извади кръста от пернишкия язовир „Студена“.

Не мина и месец и Нено Еколого Димов даде фира при Главния прокурор на Територията. Мястото му зае Емил Язовиро Димитров.

През февруари задуха Малък Ковидчо , по-напред на запад, после и на изток.

При нас все още нямаше локдаун и Венецианската култура успешно конкурира Баварското изкуство на войната.

И таман си мислехме , че Малък Ковидчо ще ни отнесе, той взе че отнесе Васил Божков чак в Дубайската селищна система.

Има-няма по същото време американските ни партньори взеха да правят някакви списъци на корумпирани люде в татовината ни, та се наложи Борисов да вземе спешни мерки.

Не само той взе мерки, но и наш Шиши взе леко да се изсулва, като пръдня на дипломатически прием. Фалира Лафка. Мисичарникът се разтревожи.

И за да е мирна картинката наложиха пълен локдаун. Сутрин се събуждахме с НОЩ и дори денем не виждахме светлина в тунела.

Всеки си остана там където беше

и нямахме време за нищо.

След Лафка, Делян Пеевски принесе жертва пред олтара на Коронавируса Стоян Мавродиев, който пък преди това принесе пред олтара му някакви си 75 000 000.

Видя се, че работата става напечена и Премиер-главатарят реши да внесе едни чували за малките главатари и други чували за електората.

Удавени в това море от евра и фурми, видимо Титаникът на Шиши потъваше, срещнал леко подаващия се айсберг на електоралното негодувание.

Дойде май месец, месецът на „Българската писменост, просвета и култура“, като ще го формулират „патриотите“ в края на годината.

Както подобава през май, Божков отговори на подкупното трио Борисов,Горанов,Гешев с комикс, който в ПИКа на българската журналистика беше приписан на Чавдар Николов.

Тъкмо се затопли времето през юни и започнаха да излизат едни горещи записи с глас на Борисов. Безпощадно откровен там той нарече председателя на парламента Проста Кърджалийска Птичка.

Може някои от читателите да са го пропуснали това ПКП, защото много от тях тръгнаха да спасяват гръцкия туристически сезон.

По-добре да не бяха тръгвали за Гърция, тук сеирът продължи със снимки от спалнята на Главатаря.

Което разлюти Изворът на Живота и той обвини президента за мръсните си чаршафи.

Льотчикът президент се ядоса и се изока „Мутрите вън!“. Появи се и друго трио –  отровно, което поде новия почин на обществените отношения с мафията.

Очаквайте продължението утре, 31 декември 2020

SHARE