SHARE
OSAN 2082.tif

Изминаха 50 години откакто Джейн Фонда и Робърт Редфорд като млади започнаха холивудската си кариера във филма „Боси в парка“ (Barefoot in the Park, 1967). След пет десетилетия, четири оскара и безрой роли едни от най-големите актьори на екрана отново са заедно в любовна история – „Душите ни през нощта“ (Our Souls at Night, 2017).

Адаптиран по едноименния роман на Кент Харуф от 2015 г., филмът разказва историята на Ади Мур (Джейн Фонда), вдовица от градче в Колорадо, която намира отново любовта с Люис Уотърс (Робърт Редфорд) – нейният дългогодишен съсед и също вдовец.

„Душите ни през нощта“ е четвъртият филм, в който Фонда и Редфорд участват заедно.

„В трите предишни филма винаги се влюбвах в него“, казва наскоро тя в интервю за Елън Дедженерис. „Всеки път се влюбвам и ако някой ден не ми проговори… а имаше дни, в които не искаше да ми говори извън сценария… винаги го приемах лично: Ами ако не ме харесва? Ако съм сгрешила с нещо?“

Този път Фонда е осъзнала колко е израснала, след като не се е влияла от променливия в своите настроения снимачен партньор.

„И сега, ако не ми говори, просто казвам: „Ей, Боб, какво? Хайде. Какво ти става… какво?“.

„Единственият проблем в това да работиш с Боб е, че той просто те грабва с неговите… просто се влюбвам в очите му и си забравям диалога“, разказва тя. „Боже, колко добре изглежда.“

Филмът „Душите ни през нощта“ ще бъде разпространен чрез Netflix от 29 септември.

SHARE
Смислен прочит на събитията, които имат значение.