SHARE

От проф. Николай Слатински

Това, което рашистките орки извършиха в Буча и Бородянка, Ирпен и Гостомел не са случайни зверства. Това е съзнателна политика за етническо прочистване.

Точно така по волята на Сталин при навлизането на Червената армия в Германия в последната фаза на Войната, част от съветските войски извършват срещу гражданското население и най-вече срещу момиченцата, девойките, жените и стариците, както и срещу момченцата, нечувани зверства, 2 000 000 са изнасилените момичета и жени, често многократно, понякога 50-60 пъти. Целта е била тези ужаси да прогонят германското население от цели територии, за да сложи сталинизмът ръка върху тях. Милиони германци бягат на запад…

Сега започва същото издевателство. Част от рашистките орди извършват чудовищни престъпления, избиват интелигенцията, лекарите, администраторите, свещениците, възпитателките в детските градини, професорите, учителите. Изнасилват масово, включително момченца и юноши.

Целта е непокорното украинско население да бъде прогонено от тези места и там повече да не се чува украинска реч.

Местните власти на някои градове, градчета, села и селца, към които сега са се устремили рашистките хуни, призовават хората да се спасяват, да напускат родните си места, за да ни бъдат изтребени и изнасилени. Трябва да се опази всеки украински живот, всяко украинско същество, независимо от етноса и религията му!

Адолф Путин не просто иска да унищожи Украйна като държава, той иска да унищожи украинците като народ!

Западът най-сетне трябва да проумее с какво Чудовище си има работа – гадно, подло, нагло, безчовечно!

Разтърсващото и обезумяващото е, че някога в Германия макар да нямаше оправдание, имаше обяснение за ужасните жестокости на сталинската армия – отмъщението. Но сега за тези ужасни жестокости на путинската армия няма нито обяснение, нито оправдание!

В какви уроди и изроди режимът на Адолф Путин превърна част от собствения си народ!?!?

Боже, Господи, това не е за вярване, това е дъното на дъното в човешкото падение…

SHARE