SHARE

Няколко смешни партии се организирали на протест срещу бежанците днес. И като казвам смешни, имам предвид смешни, ама не от хубавото смешни, а от тъпо-жалкото смешни.

Къде бяха тези смелчаци, когато събаряха и ограбваха КТБ, никой не знае. Oh wait, една от тях влезе в коалиция с КТБ партията на Бареков и сега кюта в тъпата Европа на нейна издръжка, разбира се.

А друга от тях го играеше „Златен пръст“ и крепеше топките на Орешарски. Иначе 5-те милиарда (сумата може да достигне и до 15 млрд.), които ще плащаме всички ние, че и децата и внуците ни, ги обраха бежанците в „Овча купел“. Идете и ги изколете, за да можем след това да цъфнем и вържем, както си бяхме, преди да ни нападне тази напаст арабска.

А в същото това време падишахът ни си отдъхва на частния си плаж в Отманли, подарен му от „Лукойл“ и узаконен от управата в Бургас, където нас не ни пускат, защото нас ни пускат по пързалката на „Овча купел“. Да сте видели някакви действия от патриотичните партии срещу падишаха някога освен лаене на пинчер в парламента, от което нищо не произлиза? Не сте. И аз не съм. Но виждам „Овча купел“, а там имало некви черни терористи, които можем да уплашим и набием. Веднага след това всичките ни проблеми ще бъдат разрешени и ще станем Швейцария на Балканите. Освен ако не си намерим някакви други удобни жертви за биене, разбира се. В което ние сме шампиони.

Бий, моли се, събличай – това е нашият национален петобой. Другите две са хапване и онова другото. Приятна вечер, аз отивам да бия хора в „Овча купел“!

SHARE