SHARE

Днес е Международният ден на кучето. По този повод ви призоваваме да се включите във фотоконкурса на кампанията в подкрепа на бездомните животни „Осинови.ме“ на „Четири лапи“.

Можеш ли да разкажеш в един кадър своето усещане по темата за бездомните животни?

„Осинови ме” обяви конкурс за фотография на тема “Осинови любовта”! Най-добрите кадри ще бъдат част от изложба на открито през есента.

Участие могат да вземат всички – професионалисти, любители и просто хора, които обичат животните и по този начин да станат активна част от каузата, посветена на бездомните – изоставени, изхвърлени, измъчвани и спасени или просто родени на улицата кучета и котки.

Вашият личен, уникален поглед за това как виждате живота на бездомните животни в един кадър, придружен от кратка история на снимката, може да стане част от изложбата на открито, която ще се проведе в София.

Ето и една от много истории, която ни развълнува:

„Това е Акона (на заглавната снимка). Името й означава да въодушеви. Никой на света не може да те чака да се прибереш така, както едно куче. Сърцето й ще изскочи със завъртането на ключа. А после прегръдки, целувки и такава обезумяла радост, възможна само от истинска любов. Всеки ден от живота й в еднакво силен размер. В миг всички проблеми и лоши настроения просто изчезват и се питаш дали аз нея спасих веднъж или тя мен спасява всеки ден.“

Крайният срок за участие е 15.09.2019 г.
Фотографиите и текстовете към тях трябва да бъдат изпратени по имейл на адрес: [email protected]

SHARE
Смислен прочит на събитията, които имат значение.