SHARE

Петък вечер към 22 ч., ул. „Искър“. Чувам дрезгав мъжки глас:

– МЪлчи, ти казАх! Нема да ми говориш за тоа травестит, ясно ли е? За тоа травестит да не съм чул, да те Еба!

Тъмно е и не мога да видя на кого говори. Предполагам на жена си.
След малко уличната лампа го осветява.
Кльощав човек на около 40, олюляващ се с опиянен вестибуларен апарат. До него върви момченце на видима възраст 6-7.

Пияницата пак излайва:

– Чу ли ме кво ти казАх? За тоа травестит, къде майка ти живее с него, не ща да слушам. Разбра ли ме?

Малкият тихо се обажда:

– Да, татко.

Държа да отбележа, че мъжът НЕ БЕШЕ норвежец! НЕ БЕШЕ от ромски произход, не беше и опърпан клошар. Изглеждаше напълно нормално. Като човек, който би могъл да ви е колега, съсед, приятел дори.

Изродите са сред нас, предрешени като нормални хора. Още по-лошо – изродите са родители!

Което ме връща към темата за лютите протести срещу Националната стратегия за детето. Въпросната стратегия имаше за цел да защити децата точно от такива изроди, които, за тяхно нещастие, са им се паднали за родители! Обаче едни други изроди ореваха света заради коварните норвежци, които щели били да ни откраднат децата. Хора, децата си ги крадем ние, българите. Съсипваме ги с пиянска агресия, простотия и безпросветност. Мъжът наричаше новия приятел на бившата си жена „травестит“, което също е гнусна дискриминация. Всички знаем колко важни са първите 7 години. Това клето момченце попива омраза от баща си точно в тази крехка възраст. Утре то ще се превърне в агресивен насилник, който мрази педалите и травестите и смята жените за втора категория хора. И за това, повярвайте ми, няма да са ни виновни норвежците!

SHARE
Казвам се Розалина Темелкова, a.k.a. Rozix. Rozix, Catherine Deneuve, Rozix, Roxette, Rozix, Kurt Vonnegut, Rozix, Cinema, Rozix, Words. Това съм аз накратко. Останалото, ако искате, може да прочетете. Ако ли не: Better to write for yourself and have no public than to write for the public and have no self. Cyril Connolly