SHARE

„Во недела, вашиот глас ќе ја одреди вашата иднина и иднината на нашата земја. Ајде да ја придвижиме Македонија кон светла иднина.“

Зоран Заев

SHARE
Смислен прочит на събитията, които имат значение.