SHARE

Главатарят премиер се е ядосал от загрижеността на Европейската комисия за ужасната медийна среда в БГ-то.

Днес за всички имало матр’ял за свободата на словото. Вместо 5-6 карикатури годишно тука имало ВСЕКИ ДЕН, разбираш ли. Ние знаем, че е неук, ама това си е вече пропаганда за бабички от ГЕРБ.

Да пита, ако може, известните нему жени политици Меркел и Тереза Мей за карикатурите. Те ще му кажат, че в годината има повече карикатури за тях, отколкото дни. Винету обаче мълчи по въпроса за карикатурите.

„Прас-Прес“ е задушаван и лишаван от разпространение на територията от първия си брой. Никакви писма до КЗК, президент и премиер (Герджиков) не помогнаха това да се промени. Никой не посмя да се изрепчи на Пеевски, всички се въртят на другата страна и чакат „Прас-Прес“ да бъде задушен. Дори Радев се ослуша за медийния закон на Пеевски.
Срам и позор за теб, Борисов, дребна душо!

Не ти стигат медийните свирки от почти цялата журналистическа гилдия, позоряща професията по 24 часа в трудови, пикови, блицови, канални, телеграфни и други парцалчета, подпомагани от твоя Шиши.

Бабичките ще те разберат, ама опитай да говориш тези глупости пред „Ню Йорк Таймс“ , „Зюддойче цайтунг“ или където и да е след Драгоман. Оплачи се на батковците си Путин и Ердоган и те ще те разберат.

SHARE